De eerste dagen van ons nieuwe werkbezoek

De eerste dagen van ons tweede werkbezoek dit jaar zitten er weer op. We bezochten ons Annick for Kenya Tailoring College, werden er getrakteerd op feest met taart, om daarna even te stoppen bij de polikliniek die er vlak naast ligt.

Het is intussen traditie geworden om tijdens die eerste dagen inkopen te doen en richting Mombasa te trekken waar we stoffen en fournituren zoeken die de school én onze lesgevers nodig hebben.

We brachten in die eerste dagen ook een bezoek aan de Kwale afdeling van Rode Kruis en we gingen niet alleen met naald en draad aan de slag in de school. De weersomstandigheden in Kenia zijn niet altijd even lief voor onze infrastructuur. De handige harry’s in onze ploeg vrijwilligers weten dan ook telkens wat doen!

Verander vandaag hun leven

Met donaties aan onze vzw help je ons met het in Kenia realiseren van nieuwe waterputten, de vorming en tewerkstelling van jonge meisjes, de toegang tot medische hulp én een duurzamer omgaan met hun grondstoffen.