Handen uit de mouwen steken?

Word je enthousiast van ons verhaal en wil je met jouw collega’s, klasgenoten, vrienden of familie graag een actie opzetten? Je doet er ons een enorm plezier mee. Wil je tijdens je evenement ook graag een woordje uitleg over en door onze organisatie? Of willen jullie een markt organiseren met ook een verkoopstand van ons Keniaans handwerk? Allemaal mogelijk! Contacteer gerust Eddy voor wat meer info.

Op zoek naar inspiratie voor een actie? Enkele voorbeelden van voorbije evenementen vind je bij initiatieven zoals Van Katoen (een handwerkevent door bloggers in Gent); solidariteitsacties door Ursulinen Mechelen zoals een sponsorloop, mini-ondernemingen, een markt, … ; een Sinterklaasverkoop door DHL; de verkoop van speelgoed, cake en jenever tijdens De Warmste Week door basisscholen in Schaffen en Vleugt; … slechts een greep uit de vele fijne initiatieven die onze projecten in Kenia ondersteunen en waarvoor we jullie eeuwig dankbaar zijn.

Verander vandaag hun leven

Met donaties aan onze vzw help je ons met het in Kenia realiseren van nieuwe waterputten, de vorming en tewerkstelling van jonge meisjes, de toegang tot medische hulp én een duurzamer omgaan met hun grondstoffen.