EEN GIFT DOEN

Wil je graag via een geldelijke gift bijdragen aan het slagen van onze projecten aan de Keniaanse zuidkust? Dan kan dat door te storten op het rekeningnummer BE83 9731 8686 8615 (BIC: ARSPBE22).

Voor giften vanaf 40 euro (zonder tegenprestatie door de organisatie) wordt een fiscaal attest afgeleverd waarmee je kunt genieten van een belastingsvermindering van 45%. Gebruik hiervoor de mededeling: gift – email adres – eventueel rijksregisternummer. Via het mailadres bezorgen we jou het attest, via het rijksregisternummer wordt de gift automatisch opgenomen in je belastingsaangifte.

ONZE WEBSHOP BEZOEKEN

In onze webshop vind je items met Afrikaanse stoffen die de Keniaanse dames in ons naaiatelier in Ganja La Simba maken. Elke keer we op bezoek gaan (in februari en/of september) bestellen we een extra voorraad die daarna in onze webshop te krijgen is. De dames verdienen per gemaakt stuk én de winst op de verkoop wordt opnieuw geïnvesteerd in onze projecten ter plaatse.

EEN ACTIE OPZETTEN

Word je enthousiast van ons verhaal en wil je met jouw collega’s, klasgenoten, vrienden of familie graag een actie opzetten? Je doet er ons een enorm plezier mee. Wil je tijdens je evenement ook graag een woordje uitleg over en door onze organisatie? Of willen jullie een markt organiseren met ook een verkoopstand van ons Keniaans handwerk? Allemaal mogelijk! Contacteer gerust Eddy voor wat meer info.