Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze projecten, acties, aanvullingen in de webshop, …? Schrijf je hieronder dan zeker in op de nieuwsbrief. Social media liefhebber? Je vindt ons ook terug op Facebook, Instagram en YouTube. We plannen in de toekomst daarnaast wat meer in te zetten op blogposts zodat – wie daarin geïnteresseerd is – een diepgaander beeld kan krijgen van onze inzet in de Keniaanse Kwale county.

STEUNEN?

Wil je graag bijdragen aan het slagen van onze projecten aan de Keniaanse zuidkust? Lees dan zeker even hier hoe dat kan of doe een gift op het rekeningnummer BE83 9731 8686 8615 (BIC: ARSPBE22).

Voor geldelijke giften vanaf 40 euro (zonder tegenprestatie door de organisatie) wordt een fiscaal attest afgeleverd waarmee je kunt genieten van een belastingsverminderen van 45%. Gebruik hiervoor de mededeling: gift – email adres – eventueel rijksregisternummer. Via het mailadres bezorgen we jou het attest, via het rijksregisternummer wordt de gift automatisch opgenomen in je belastingsaangifte.