Martine & Eddy

In april 2007 moesten we onze dochter Annick afgeven. Het verdriet en gemis dat zo onherroepelijk deel van ons leven werd, zetten we sinds 2008 in voor het realiseren van een project waar onze dochter van droomde: aan de slag gaan in een derdewereldland.

Met de vzw Annick for Kenya boorden we in het zuiden van Kenia al meer dan 20 waterputten, bouwden we een naaischool, gezondheidsvoorzieningen, een naaiatelier, een polikliniek, 2 kraaminrichtingen, 16 klaslokalen, een grote slaapzaal, planten we nu ook milieubewust bomen en maken we houtskoolbriketten van leeggedronken kokosnoten om zo weer bomen te sparen.

Elke verwezenlijking in Kenia komt er dankzij de inspanningen en giften van vrienden, familie, scholen, jeugdbewegingen, bedrijven en sympathisanten. We hopen samen met jullie te kunnen blijven werken aan Annicks droom.

Martine & Eddy

“Ik weet wel: het had Annick moeten zijn achter die naaimachines. Maar ik wil me niet meer focussen op wat ik verloren heb. Liever op wat ik kan doen.”

OOK JOUW STEENTJE BIJDRAGEN?

Wil je graag bijdragen aan het slagen van onze projecten aan de Keniaanse zuidkust? Lees dan zeker even hier hoe dat kan of doe een gift op het rekeningnummer BE83 9731 8686 8615 (BIC: ARSPBE22).

Voor geldelijke giften vanaf 40 euro (zonder tegenprestatie door de organisatie) wordt een fiscaal attest afgeleverd waarmee je kunt genieten van een belastingsvermindering van 45%. Gebruik hiervoor de mededeling: gift – email adres – eventueel rijksregisternummer. Via het mailadres bezorgen we jou het attest, via het rijksregisternummer wordt de gift automatisch opgenomen in je belastingsaangifte.