Onze initiatieven in Kwale County

De Kwale county is te vinden in het zuidoosten van Kenia. In 2008 begon onze vzw er met het uitrollen van de eerste projecten. Intussen zijn we bijna 15 jaar verder en realiseerden we in die regio meer dan 20 waterputten, een naaischool, een stikatelier, een polikliniek, 2 kraaminrichtingen, 16 klaslokalen en een grote slaapzaal. We startten daarnaast ook enkele milieuprojecten waarbij we bewust bomen planten en houtskoolbriketten maken met leeggedronken kokosnoten om op die manier bomen te sparen. Een verhaal met een steeds positief groeiende spiraal dankzij jullie bijdragen en de inzet van onze vrijwilligers.

Kom je graag meer te weten over onze projecten? Klik dan even door op de foto’s hieronder. Ze tonen je meer van dat mooie Kenia, van onze realisaties en ze zullen je hopelijk overtuigen om ook jouw steentje bij te dragen. Heb je vragen over één van onze projecten? Dan kun je hier terecht bij Eddy.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze projecten, acties, aanvullingen in de webshop, …? Schrijf je hieronder dan zeker in op de nieuwsbrief. Social media liefhebber? Je vindt ons ook terug op Facebook, Instagram en YouTube. We plannen in de toekomst daarnaast wat meer in te zetten op blogposts zodat – wie daarin geïnteresseerd is – een diepgaander beeld kan krijgen van onze inzet in de Keniaanse Kwale county.

Verander vandaag hun leven

Met donaties aan onze vzw help je ons met het in Kenia realiseren van nieuwe waterputten, de vorming en tewerkstelling van jonge meisjes, de toegang tot medische hulp én een duurzamer omgaan met hun grondstoffen.